2024.04.19, Péntek
Ismét Soltvadkerten találkoznak a BMW szerelmesei
Fotó: instagram.com/bmwfest_soltvadkert (archív)

Ismét Soltvadkerten találkoznak a BMW szerelmesei

vadkertito.hu, programturizmus.hu

2017.06.13. 12:58

2017. június 14-18. között immár tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre Soltvadkerten a BMW Fest, mely hazánk legnagyobb BMW találkozójának számít.

Hirdetés

Öt napon keresztül dübörög a zene és füstölnek az autógumik a Vadkerti-tó partján az I’M FEST rendezvény keretében. Ez azt jelenti, hogy idén június 15-én, szerdán már 12 órától érkezhetnek 0. napra a vendégek.

A rendezvény célja nem csupán egy kellemes hétvége eltöltése a BMW-k dübörgése és egy hideg ital mellett, hanem egy nagyszabású zenei és kulturális esemény magas színvonalon való megrendezése.

Autós és sport -, valamint családi és gyermek programok egyaránt lesznek a fesztivál ideje alatt a strandon, a kempingben és egyéb helyeken elszórva a tó körül. 13 koncertet terveztek a szervezők a hosszú hétvégétől kicsit tovább tartó rendezvény idejére, de a koncertek közötti hangüres teret DJ-k töltik ki, így folyamatosan szólni fog a zene.

Bővebb információk a rendezvény facebook oldalának bejegyzései között. Kedvcsinálónak pedig itt egy színvonalas reklámfilm.

Forrás: vadkertito.hu, programturizmus.hu

EgyébSoltvadkertBMWtalálkozócsaládi programBMW Fest

Ajánló