2024.04.23, Kedd

Kecskeméti üzeme révén duplázott az STI-csoport

elelmiszer.hu

2017.05.16. 11:50

A Csomagolási Világszövetség (WPO) minden év őszén meghirdeti a WorldStar csomagolási versenyt, ahol a résztvevők a szakmai zsűri elé tárják innovatív csomagolási megoldásaikat. Idén az STI-csoport két csomagolása is lenyűgözte a bírákat. A csomagolóipar Oscar gáláját Düsseldorfban, az Interpackon rendezték meg.

Hirdetés

A WorldStar of Packaging az egyik legnehezebb csomagolási verseny. Csak olyan megoldással lehet nevezni, amely egy adott nemzeti versenyen (Magyarország esetében a HUNGAROPACK) már elismerésben részesült. Az STI-csoport termékei további 35 országból érkező 291 termékkel versenyeztek, amelyek 2016 legkiválóbb csomagolási megoldásai közé tartoznak.

 

A csoport 29. WorldStar díja

Mindkét győztes megoldást az STI Petőfi Nyomda Kft. tervezte és gyártotta. Fábián Endre ügyvezető igazgató és Kolozsvári György értékesítési igazgató vették át az Interpackon a díjakat.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy nem egy, hanem két díjat nyerhettünk ebben az erős mezőnyben. Ez azt mutatja, hogy milyen jól prezentáljuk az ügyfeleink termékeit: nem csak magas minőséget képviselnek, de költséghatékonyak is” – mondta Fábián Endre. Ezekkel az elismerésekkel együtt az STI-csoport immár 29 darab WorldStar díjat tudhat magáénak.

Az STI Petőfi Nyomda Kft. 2007 óta tagja az STI-csoportnak és szorosan együttműködik a hálózat többi tagjával. A kecskeméti üzem piacvezető Közép- és Kelet-Európában a hajtogatott kartondobozok gyártásában.

 

 

Forrás: elelmiszer.hu

KecskemétinnovációdíjátadásSTI-csoportPetőfi Nyomda Kftcsomagolóipar