2024.04.24, Szerda
Hétvégén AstraZeneca Covid-19 elleni védőoltásokra várják az értesített lakosokat a bajai kórházban
Illusztráció: pexels

Hétvégén AstraZeneca Covid-19 elleni védőoltásokra várják az értesített lakosokat a bajai kórházban

baja.hu

2021.03.05. 10:12

Az országos lakossági védőoltási akció részeként szombaton és vasárnap (március 6-7-én) a Bajai Szent Rókus Kórházban is megkezdődik a lakosok AstraZeneca vakcinával történő védőoltása. Központi SMS révén értesülnek az érintettek. A 60 év alatti krónikus betegek célcsoportjából a 47-59 év közöttiek számíthatnak SMS-re, melynek feladója a Vakcinainfo.

Hirdetés

A bajai kórházban az 5-6-7 számú oltópontokat az Új Hotel épületben alakítják ki. Az AstraZeneca oltásra érkezőknek a belépési kapuja is itt lesz.

 

 

„Kérjük, az oltásra a megadott időpontban és a járványügyi előírásokat (1,5 méter távolság tartása, orr-száj maszk használata) betartva érkezzenek! Amennyiben lehetőségük van rá, az ügyintézés gyorsítása érdekében kinyomtatva, kitöltve hozzák magukkal a Covid-19 elleni védőoltásra szóló hozzájáruló nyilatkozatot” áll az intézmény felhívásában.

Ugyanakkor arra is felhívják a figyelmet, hogy akik értesítést kaptak, ám az oltás felvételével ezeken a napokon nem élnek, jelezzék az [email protected] címen.

BajaBajavédőoltásKoronavírus