2024.04.20, Szombat
Eddig tartott a türelem: visszavárják a könyvtári könyveket Baján
baja.hu

Eddig tartott a türelem: visszavárják a könyvtári könyveket Baján

baja.hu

2020.08.07. 10:46

Lejárt a türelmi időszak az Ady Endre Város Könyvtárban. Az intézmény dolgozóinak a baja.hu-hoz eljuttatott híradása szerint az újranyitást követő bő egy hónapos időszak után ismét késedelmi díjat számítanak fel azok esetében, akik nem viszik vissza időben a kikölcsönzött olvasnivalókat.

Hirdetés

Ezért kérik: akinél hosszabb ideje ott lapul a régen hazavitt könyv, minél előbb szolgáltassa azt vissza, így kisebb büntetésre számíthat. Kérik ugyanakkor, hogy mindenki fokozottan figyeljen a kölcsönzési határidőre, és ha nem sikerül időben végezni a hazavitt könyvek elolvasásával, akkor lehetőség van telefonon, e-mailben vagy a könyvtár közösségi oldalán küldött üzenetben hosszabbítást kérni a lejárat előtt.

Zalavári László könyvtárigazgató tájékoztatása szerint az intézmény az utolsó nyári hónap folyamán is rendes nyitvatartással működik: hétfőnként 14-18 óra között, szombaton 8-12 között, a többi munkanapon pedig 10-18 óra között az olvasóit. Rendezvények is folyamatosan lesznek, augusztus 13-án a Jelen hetilap mutatkozik be a bajai könyvtárban, augusztus 17-én Pap Éva író tart könyvbemutatót, augusztus 26-án Tóth Péter Lóránt versvándor Radnót-estjére várják az érdeklődőket, és őszre is körvonalazódnak már a tervek. Az új könyvek beszerzése pedig folyamatos, így biztos, hogy minden betérő talál az ízlésének megfelelő olvasnivalót.

BajaBajakönyvtárAdy Endre Városi Könyvtár