2024.04.23, Kedd
Ingyenes gyereknapi vonatozás Baján
Fotó: Kelemen Áron/baja.hu

Ingyenes gyereknapi vonatozás Baján

baja.hu

2020.05.29. 12:13

Hétvégén esedékes a gyermeknap, amely Baján hagyományosan sok programmal jár, mindezek azonban a jelen járványügyi helyzet következtében idén elmaradnak. Az önkormányzat és a Baja Marketing Kft. azonban mindenképp szerette volna valamilyen élménnyel megajándékozni a bajai gyermekeket, ezért május 31-én, vasárnap ingyenes kisvonatozást kínál számukra.

Hirdetés

A Piriponty Játszóházhoz tartozó kisvonat Gyermeknapon 10-18 óra között jár majd, óránkénti indulással a játszóház elől, és végigjárja a teljes 35-40 perces városnéző körutat.

A hatályos higiéniai rendelkezések betartását kérik: csak minden második sorba lehet ülni, felnőttek számára maszk viselése és fertőtlenítő használata ajánlott, a vonat kilincseit minden körút után fertőtlenítik. Az utazás a gyermekek számára díjmentes, felnőtt kísérők a szokásos menetjegyet fizetik – ismertette Hiezl Tamás, tulajdonos. Hozzátette: a játszóház nyitásával  egy időben, múlt hét végén kezdett ismét üzemelni a kisvonat, és bár lassan növekszik a forgalom, de úgy tűnik, a családok egyre bátrabban merészkednek ki, és keresik a szórakozási lehetőségeket.  

BajaBajakisvonat