2024.03.29, Péntek
Családok tesztelték a bajai szállót
Fotók: Kelemen Áron/baja.hu

Családok tesztelték a bajai szállót

baja.hu

2020.05.26. 17:32

Megérkeztek az idei első vendégek Veránkára: május 22-én, péntek délután benépesült a sziget, négy család vehette elsőként birtokba a felújított vendégházakat.

Hirdetés

Amint azt Némedi István, a szállót üzemeltető Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: négy segélyszervezetet – családsegítő, Karitász, Vöröskereszt és Máltai Szeretetszolgálat – kértek arra, hogy jelöljenek ki egy-egy, szerény körülmények között élő, több gyermeket nevelő családot, akik szívesen töltenének el egy hétvégét (két éj, három nap) a veránkai festői környezetben, teljes ellátással, majd a pihenés végén elmondanák a tapasztalataikat, véleményüket, építő jellegű kritikájukat. Ennek értelmében összesen tizennyolc fő érkezett a szigetre – természetesen kijutásukat is biztosították.
 

A gyerekek és szüleik örömmel fedezték fel a környezetet, a kényelmes szobákat és a számtalan szórakozási lehetőséget. - A szigeten összesen ötven vendéget tudunk kényelmesen elszállásolni a főépületben, a négy vendégházban és a vadászházban – ez utóbbi inkább turistaszállónak felel meg. Pingpong asztal, társasjátékok, tollaslabda, frizbi várja a játékos kedvűeket, de lehet piknikezni, kenuzni is.
 

További fejlesztéseket is tervezünk, a lehetőségek és igények függvényében szabadtéri jakuzzi és masszázs szolgáltatás bevezetésén dolgozunk – sorolta Némedi István. Hozzátette: máris sok a foglalás, az augusztus 20-i hétvége pedig teltházas. A bajai járási lakcímkártyával rendelkezők kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat, hiszen fontos, hogy a környékbeliek magukénak érezzék a létesítményt, és ajánlják a távolabbról érkező vendégeknek is.
 

Gondolnak azokra is, akik nem szeretnének itt megszállni, csak kikötnének a szigeten: számukra az étterem a la carte részlege 8-20 óra között rendelkezésre áll. A szobák ára egyébként tartalmazza a reggelit, de ebéd és vacsora menüválasztással rendelkezésre áll. A Sziget Hotel Veránka hamarosan fent lesz a nagyobb szállásfoglaló oldalakon is, és októberig várja a vendégeket.
 

BajaBajaVeránka-sziget