2024.03.28, Csütörtök

Újabb szállodával bővült Baja idegenforgalmi kínálata

baja.hu

2017.10.02. 21:31

Szeptember 29-én nyitott az egykori Banara helyén az Elizabeth Hotel. A Fitohorm Kft. vásárolta meg és újította fel az épületet.

Hirdetés

 

Szabó Attila tulajdonos köszöntőjében hangsúlyozta: régi álmuk, hogy egy évtizedes csönd után minőségi ellátást kínálva nyissák meg az egykori szállodás, vendéglős egységet. Jó szívvel ajánlják a bajaiaknak és a turistáknak is. – Számos tervünk van, így például konferencia- és rendezvényterem, wellness és pinceborozó is épül. Kitért a névadásra is: édesanyja, Erzsébet tavaly hunyt el, neki állít emléket a család.

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője levélben üdvözölte az újabb, jelentős városi fejlesztést. Vedelek Norbert alpolgármester az üzenetet tolmácsolva felolvasta: a tulajdonos régi álma teljesült a hotel megnyitásával. Öröm, hogy kinyitott a megújult szálloda. „A Fitohorm Kft. családi vállalkozás, mely immár három pilléren áll. Sok sikert kívánok Elizabeth Hotel működtetéséhez!”

Baja alpolgármestere megnyitójában az otthon szó jelentésére (Wass Albertet is idézve) kitérve elmondta: reméli, az itt megpihenők nemcsak szállást, hanem csipetnyi otthont is lelnek.

A városvezetés ajándékát Vedelek Norbert adta át, majd a szalagátvágást követően Szabó Márton, a tulajdonos Fitohorm Kft. alapítója mondott pohárköszöntőt. Örömmel ajánlotta a meghívottak figyelmébe a szállodát. A cég a mezőgazdaságban tevékenykedett, majd autószervizt nyitott, s végül harmadik ágként a turizmusba is belevág.

Az Elizabeth Hotel pénteken délután a nagyközönség számára is megnyitotta ajtaját.

Hotel Elizabeth szálloda Baja belvárosától 20 perc sétára, kertvárosi övezetben, külsőleg és belsőleg megújulva, hangulatos szobákkal várja vendégeit!

A szálloda jelenleg 27 kétágyas elrendezésű szobával rendelkezik; mindegyikben légkondicionáló, televízió és ingyenes wifi szolgálja vendégeink kényelmét. Az épülethez ingyenes, zárt, kamerával megfigyelt parkoló tartozik. Szállóvendégeinket 24 órás recepció és svédasztalos reggeli várja.

Galéria

BajaBajaElizabeth Hotel